Diensten

Onze diensten

Receptiediensten

Evenementenbeveiliging

Winkelsurveillance

Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Beveiliging in de zorg

Uw veiligheid, onze zorg.

Onze diensten

ObjectbeveiligingZiekenhuizen, kantoorpanden, fabrieken, overheidsgebouwen, allemaal plaatsen waar dagelijks veel mensen samenkomen. Onze objectbeveiligers staan 24/7 voor u klaar om toezicht te houden en situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken tijdig te signaleren.

Wij houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw, het personeel en de bezoekers en hierbij zijn onze medewerkers continu alert op onregelmatigheden. Hiernaast behoort het optreden bij calamiteiten en inschakelen van overige hulpdiensten waar nodig uiteraard binnen ons takenpakket.


Onze taken variëren van portiers- en receptiediensten, openings- en sluitingsronden evenals het preventief aanwezig zijn in en rondom het object en de locatie.

 • Toegewijde vakkundige beveiligers

 • 24/7  Beschikbaarheid

Onze diensten

WinkelsurveillanceWinkeldieven, een doorn in het oog voor elke winkelier. Helaas behoort winkeldiefstal tot de orde van de dag en worden winkeldieven steeds innovatiever in het stelen van goederen.

De fysieke aanwezigheid van een beveiliger in de winkel is een belangrijke factor als het gaat om de preventie van diefstal. Zij kunnen ongewenst en afwijkend gedrag tijdig signaleren en zijn uiterst getraind in het vaststellen en professioneel afhandelen van diefstallen.


Winkelbeveiligers vervullen naast de reguliere beveiligngstaken een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw winkel. Zij zorgen voor een veiligheidsgevoel van zowel winkelend publiek als winkelpersoneel en zijn hiermee de eerste professionele schakel in de publieke veiligheid.


 • Toegewijde vakkundige beveiligers

 • 24/7  Beschikbaarheid

Onze diensten

ReceptiedienstenHospitality is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip binnen de beveiliging. De rol van gastheer is een belangrijk en groot aspect van het klantgericht werken binnen de beveiliging.


De beveiligers van PromaxxSecurity zijn representatief en onze services zijn erop gericht 

om de klant, gast of medewerker zich welkom en veilig te laten voelen.

Dit begint bij een gastvrij ontvangst waarbij onze beveiligers het eerste aanspreekpunt zijn en zo een goede eerste indruk verzorgen.


Onze beveiligers weten eventuele conflicten te beheersen en te hanteren. Zij zijn getraind om de-escalerend te werken en bewaken door hun aanwezigheid rust en orde.

In overleg met u voeren onze medewerkers uiteenlopende diensten uit op het gebied van service, veiligheid en beveiliging. 

 • Toegewijde vakkundige beveiligers

 • 24/7  Beschikbaarheid

Onze diensten

Zorg beveiligingBeveiliging in de zorg is een specifieke tak binnen de beveilging die vraagt om kennis van  gedragsproblematiek en specifieke kennis op het gebied van conflictbeheersing buiten de gangbare paden.


Onze beveiligers dragen door hun aanwezigheid zorg voor de veiligheid van zowel medewerkers als clienten en bieden rust door het houden van toezicht.
Hiernaast verrichten zij hand-en spandiensten en assisteren zij bij risicogesprekken of calamiteiten ter ondersteuning van het verzorgend personeel.


 • Toegewijde vakkundige beveiligers

 • 24/7  Beschikbaarheid

Onze diensten

Mobiele surveillanceMobiele surveillance bestaat uit een aantal aspecten waarbij PromaxxSecurity u graag van dienst is;


- Preventief toezicht door middel van surveillance
- Openen en sluiten van het beveiligd object 
- Controlerondes en waken over brandveiligheid
- Toezicht (buiten de openingstijden) op gebouwen en terreinen
- Signaleren van ongure types, verdachte situaties en onveilige situaties
- Adequaat en snel signaleren, beoordelen en opvolgen van alarmmeldingen.


Voor meer vragen of het bespreken van mogelijkheden of uw wensen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.


 • Toegewijde vakkundige beveiligers

 • 24/7  Beschikbaarheid

Onze diensten

EvenementenbeveiligingEvenementen waar veel mensen samenkomen, vragen om een deskundige gestructureerde aanpak om alles in goede banen te kunnen leiden.

Beveiliging is hierbij een vereiste om alles veilig te laten verlopen en de bezoekers zich veilig en op hun  gemak te laten voelen.


Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van toegangscontroles, (vroegtijdig) signaleren van ongeregeldheden, crowd management en het optreden bij eventuele agressie, opstootjes of escalaties.

De-escalerend werken staat centraal, waar nodig wordt correct en doortastend opgetreden zodat uw evenement prettig en veilig kan verlopen.

 • Toegewijde vakkundige beveiligers

 • 24/7  Beschikbaarheid

Meer weten over onze beveiligingsdiensten of met spoed een beveiliger nodig?

Vul hiernaast ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.